1 Mart 2012 Perşembe

Aztec DESEN



Afrika kabilelerini ve Maya zamanını çağrıştıran kabile desenine Aztec deniyor.  Tarihi çook pek çok eskilere dayansada Aztec deseni aslında hayatımızda hep varken son zamanlarda özellikle 2 sene önce defilelerde tekrar görünmeye başlandı. 

Ben hep bu desene bayılır, defterlerime renkli kalemlerden bu deseni çizmeye çalışırdım. Bu durumdan ne kadar mutlu olduğumu anlayabilirsiniz :)


Üstelik bu desenin rengarenk olanları kombine ayrı bir hava katıyor; bir mutluluk, renk, enerji veriyor bence. Tam sevdiğim gibi! Özellikle eteklerde bayılıyorummmm.









Bulabileceğiniz yerler; Bershka, Stradivarius, Pull and Bear, Koton, Asos.com, H&M, Zara.
Benim gördüklerim bunlar, gören & bilen varsa yer paylaşmadan çekinmesin. Ben hala alışveriş diyetinde olduğum için bir süre elimi süremeyeceğim ama siz benim yerime de alın! :)

YİNE ÇOK ŞIK!!!!





Ondan ayrı düşünemediğim gözlükleri de var tabiki. Bu sene çok moda olucak zaten her rengi hem de.



En çok bu elbisesini beğendim. Hem dantel hem moda rengi hem de sade ve şık oluşunu kolye ile tamamlaması çok hoşuma gitti. Kemerini de unutmamak lazım. Ayakkabıları Prada. Dikkat ettiyseniz saçlar hiç özenilmemiş gibi. Herhangi bi maşa! topuz! söz konusu değil ne demek istediğimi anladınız siz :P
Sadece bloggerlar değil Arap kadınlar tarafından da çok ilgi görmüşe benziyo. Ne diyelim darısı bizim başımıza :)